Salg af brænde

Her hos Bruun Bjørn kan jeg hjælpe dig med en række af forskellige opgaver såsom træfældning, skovarbejde, fjernelse af haveaffald, naturgenopretningsarbejde samt meget mere.

Derfor kan jeg også tilbyde salg af brænde, da jeg ofte er ude på opgaver, hvor der er træ i overskud, der ikke længere skal bruges.

Jeg kan derfor tilbyde et udvalg af forskellige former for brænde. Alt det brænde, jeg sælger, er af høj kvalitet i forhold til prisen, hvorfor rigtig mange af mine kunder er glade for at bestille brænde hos mig. Det er både enkelt og nemt – og jeg sørger for, at dit brænde bliver leveret hurtigt til din dør.

Salg af brænde

Hvorfor vælge Bruun Bjørn til at køb af brænde?

Der er flere grunde til, hvorfor jeg er den rette, hvis du mangler brænde til dit hjem. Jeg sørger nemlig for, at du får højkvalitets brænde, som du kan fyre op i dit hjem med.

Jeg er ofte ude på opgaver, hvor der ender med at være overskydende træ, som jeg herefter laver om til brænde. Du kan derfor for det meste købe forskellige træsorter og former for brænde hos mig.

Hvis du ønsker en specifik form for brænde, så er det en god idé at kontakte mig først, da jeg herefter kan se, hvad jeg har på lager. På den måde kan du være sikker på, at du får lige præcis, det du ønsker og har behov for.

God og effektiv service er vigtigt for mig

For mig er det vigtigt, at du får lige præcis det produkt, som du har bestilt. Derfor sætter jeg også en ære i at yde en god og effektiv service fra start til slut. Jeg sørger for, at du får dine bestilte produkter til tiden efter vores aftale. Derfor vil du opleve, at jeg overholder alle mine aftaler. Hvis der sker noget undervejs, så bliver du naturligvis kontaktet, så vi sammen kan finde en anden løsning.

OBS!!! I øjeblikket er der så stor efterspørgsel på mit brænde, at jeg kun har vådt brænde på lager.

Kontakt mig gerne via telefon eller kontaktformular

Jeg tilbyder gerne min ekspertise, hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål til køb af brænde. Jeg rådgiver dig også gerne, hvis du har brug for anden form for arbejde såsom træfældning, havearbejde, skovarbejde m.m.

Hvis du ønsker rådgivning, har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller ringe på telefonnummer 20 15 83 09. Jeg kan træffes alle dage i tidsrummet 07:00 – 18:00.

Du kan også give mig et kald, hvis du blot ønsker at høre nærmere om hvad for noget brænde, jeg har på lager. Hvis du vil være sikker på at få brænde af høj kvalitet til en god pris, så er det Bruun Bjørn, du skal kontakte.