Opmåling af træ i skoven

Bruun Bjørn har stor erfaring med opmåling af træ i skoven, som jeg har fået gennem mit arbejde de sidste mange år.

Jeg kan derfor hjælpe dig med alle mulige former for opmåling af træ i skoven. Jeg arbejder indenfor dette område både for private skovejere og Statsskoven.

Opmåling af brænde
Hvis du står og har brug for professionel opmåling af brænde med henblik på videresalg til kunder eller andet, så står jeg gerne for den del af arbejdet. I forhold til opmåling af brænde, så kan jeg tilbyde følgende former for opmåling:

  • Kubik-rummeter
  • Skov-rummeter
  • Stablet rummeter
  • Kasse-rummeter
Opmåling af træ
OPMÅLING AF TRÆ I SKOVEN

Dette kan jeg også tilbyde dig

Andre former for skovarbejde, som jeg kan tilbyde, er, at køre stammer på op til 40 cm. ud fra skovbunden og ud til vejen. I den forbindelse kan jeg også tilbyde den særdeles vigtige afpudsning af træstammerne, således at alle grene, fældekam, og andre ujævnheder på træstammerne bliver fjernet, så de er klar til at blive transporteret på den mest pladsbesparende måde.

Har du en anden form for opgave vedrørende opmåling af træ, og er i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at henvende dig til mig. Jeg er sikker på, at vi sammen kan finde en løsning.

Få et uforpligtende tilbud på opmåling af træ

Hvis du har brug for hjælp til en af ovenstående former for opmåling af træ, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller på telefonnummer 20 15 83 09. Jeg kan træffes alle dage i tidsrummet 07:00 – 18:00.

Hvis du blot ønsker at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig, så er du stadig velkommen til at give mig et kald, så vi kan få en god snak om det. Jeg kan ligeledes hjælpe dig med andre former for skovarbejde som for eksempel træfældning. Jeg giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave med opmåling af træ eller et andet skovprojekt, hvis du har brug for det.