Fjernelse af vildthegn

Opsætning og fjernelse af vildthegn

Bruun Bjørn har stor erfaring med opsættelse af vildthegn langs et areal, der skal tilplantes med skov. Et nyplantet areal med skov er guf for hjorte, dådyr, kronhjorte og andre dyr, der hurtigt kan ødelægge det nye skovareal. Derfor er et vildthegn den bedste løsning i forhold til at holde vildtet væk fra de nyplantede træer.

Hvorfor et vildthegn?

Hvis du er ved at tilplante et skovareal med nye træer, så vil du få det bedste resultat ud af din beplantning med et vildthegn. Et vildthegn er den mest effektive løsning til at holde både hjortevildt og harer væk, som i sagens natur er vilde med nyplantede træer. Både hjortevildt og harer kan forårsage betragtelige skader på de unge træer i løbet af ingen tid, så hvis du vil sikre dig mod dette, skal der et vildthegn til.

Det er ikke nødvendigt med et vildthegn til alle træarter. Nogle træarter har ikke brug for at blive beskyttet med et vildthegn, mens for eksempel plantning af nordmannsgran altid skal sikres med et vildthegn. Andre træarter kan i visse områder have behov for beskyttelse i form af et vildthegn, mens samme træart ikke har behov for det i et andet område – det kommer helt an på hvor meget vildt, der er i området.

Fjernelse af vildthegn

Vælg den rigtige højde på vildthegnet

Når du skal have lavet et vildthegn, så er det vigtigt, at vildthegnet har den rigtige højde. Den mest brugte vildthegnshøjde er 1.60 meter, som er en udmærket højde til et område, hvor der ikke er så meget vildt.

Hvis det er en mindre indhegning, og der stort set ikke er noget vildt i området, så kan en højde på 1.40 meter godt overvejes. Er der derimod kronvildt i området med de nyplantede træer, så anbefaler Bruun Bjørn en vildthegnshøjde på mindst 1.80 meter.

Du skal også overveje, hvilken holdbarhed dit vildthegn skal have. Hvis du ønsker et langtidsholdbart vildthegn, er det en fordel at vælge et vildthegn, som er varmgalvaniseret med zink, da det er sikret mod rust, og derved har en længere levetid.

Effektiv fjernelse af vildthegn

Hos Bruun Bjørn tilbyder vi hjælp til fjernelse af vildthegn. Hvis du har vildthegn, der ikke længere skal bruges, så står jeg klar til at hjælpe. Det kan være tidskrævende og hårdt at fjerne et vildthegn selv, hvorfor jeg kan sørge for, at du både har mulighed for at spare tid og kræfter ved at udføre opgaven for dig. Jeg arbejder hurtigt og effektivt, så du på ingen tid kan nyde resultatet af den færdige opgave.

Vælg den rigtige løsning for dig

Hos Bruun Bjørn er du garanteret en professionel tilgang og sparring til din opgave. Jeg har flere års erfaring med både opsætning og fjernelse af vildthegn, og står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og rådgivning omkring dit næste projekt. Sammen kan vi finde en løsning, der passer til din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning og fjernelse af hegn

Hvis du har brug for hjælp til opsætning af et nyt vildthegn eller til at få fjernet det gamle, så er du meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller på telefonnummer 20 15 83 09. Jeg kan træffes alle dage i tidsrummet 07:00 – 18:00.

Hvis du blot ønsker at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde, så er du stadig velkommen til at give mig et kald. Jeg kan nemlig også hjælpe med skovarbejde, opmåling af brænde, træfældning m.m. Jeg giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på dit næste projekt.