Fjernelse af haveaffald og buske

Hvis du køber et hus, så vil du også opleve, at du bliver nødt til at sætte tid af til havearbejde. Græsplænen, træerne, buskene og bedene kræver alle en kærlig hånd fra tid til anden.

At holde din have pæn hele året rundt kan være krævende og hårdt arbejde, da du sommetider bliver nødt til at ordne hele haven på en gang.

Efter flere timers havearbejde, så har du måske hverken tid eller lyst til at fjerne og aflevere dit haveaffald såsom grene, blade m.m. på en genbrugsplads. Dette kan for mange virke uoverskueligt, hvis du heller ikke har en stor bil, en trailer eller lignende.

Det kan også være, at du har en eller flere buske i haven, som du gerne vil have væk. Bruun Bjørn kan hjælpe dig med at få den have, som du drømmer om. Så bare tag havehandskerne af – og lad mig klare arbejdet for dig!

Afhentning af haveaffald

Hvis haven har fået en større omgang, og du har masser af haveaffald, så kan Bruun Bjørn hjælpe dig. Du kan trygt overlade dit haveaffald til afhentning af Bruun Bjørn, der fjerner det hele for dig på én gang.

Jeg ved, hvor stort et arbejde det kan være, hvis du ikke har de rette redskaber, hvorfor jeg yder en hurtig og effektiv fjernelse af haveaffald, så din have på ingen tid ser pæn og ryddelig ud igen.

Hvis det virker som en uoverskuelig opgave at fjerne dit haveaffald, så er Bruun Bjørn den rette hjælp for dig. Jeg har masser af erfaring med havearbejde og fjernelse af både haveaffald og buske, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til mig.

Jeg sørger for, at dit haveaffald bliver leveret til det korrekte sted, hvorfor du ikke mindst sparer tid og kræfter, men også slipper for at køre frem og tilbage til genbrugspladsen flere gange.

Professionel samarbejdspartner til fjernelse af buske

Har du flere buske i haven, som du gerne vil have fjernet? Så kan jeg ligeledes hjælpe dig med det. Jeg kan sikkert og hurtigt fjerne flere buske på samme tid, så du kan få din have lige præcis, som du ønsker.

Det kan være tidskrævende at fjerne en busk, hvis du ikke har prøvet det før. Buske kan med fordel blive nedskåret eller fjernes ved stubfræsning, da du bedre kan opnå et godt resultat.

På den måde får du løs jord i haven, hvor du herefter kan så græs, plante blomster, eller hvad du end har lyst til.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Bruun Bjørn får du ikke blot en kompetent samarbejdspartner og effektiv service – jeg arbejder også med biologisk olie og miljøbenzin ved alle mine opgaver. Udover afhentning og fjernelse af dit haveaffald, så tilbyder jeg også at fjernelse af dine buske samt bekæmpelse af bjørneklo.

Jeg tilbyder nemlig også udryddelse af bjørneklo hurtigt og effektivt, så planten bliver fjernet fra naturen.

Skal du i gang med at gøre din have klar til enten sommer eller vinter, og har du en masse haveaffald, så skal du være velkommen til at kontakte mig – jeg kan hurtigt fjerne affaldet for dig!

Jeg arbejder hurtigt og effektivt, hvorfor din opgave hurtigt er overstået. Desuden finder vi sammen en løsning, der passer ind i din hverdag.

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud, et prisoverslag eller rådgivning om din opgave via min kontaktformular eller på telefonnummer 20 15 83 09, så finder vi en løsning og et tilbud, der passer til dig og dine ønsker. Jeg kan træffes alle dage i tidsrummet 07:00 – 18:00.